CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Wednesday, October 28, 2009

ShAh aLaM...

Last week aku ada kt Shah Alam...konvo SIL aku di UiTM. Aku kononnya plan nk gak jumpa member2 yg mana dh dekat....tp disebabkan kesuntukan masa, aku terkilan gak. Tapi mmg dah plan nk turun KL plak nnti...nk jugak jumpa kwn2 Mcom yg x pnh jumpa lagi. Insyaallah yer...

So ada le sket pic aku n family...itu pon x byk sbb bateri camera aku plak kong...byk yg aku capture thru hp cikai aku jer...tp ok laaa....byk berjasa gak hp tu pada aku.

Nampak berisi sket aku kan...mcm peknen jer....hahaha!!

Tgk la Adam tu...ssh betoi nak amik gambar dia.


Senyummmmmmmmmmm......


Adik nk coklat ni la mama....cepat laaaaaa

Senyum lagiiiii.....

Adik bukan nk tgk camera...dia buat donno je...


Muka kakak mcm mama tak??? Comel ke tak???


Adik lak??? Ada uper mama ke babah??


Kakak mmg suka posing....perasan tak??? Baju mama dgn kakak sama...serupa..


Dari kiri...babah n adik, Sil aku (syara), Mil n Sil (Nora)...Nora ni yg konvo tu...





4 comments:

fazilzura said...

akhir2 thn ni mmg sesi konvo jek...

mak aii tgk gmbo tu cm dh penuh kete, dh leh beli bas dh tu kak iraa

mamashasha said...

la dah dkt ni kak...he...muka akak ngan SIL dkt nak sama je....

MUMMY ILA said...

eh ...belakang tu rumahku.. hehehe.. (perasan).. oh shah alam tempat berakku! hehehe


ila tunggu gak panggilan hangit kak ira nak jumpa kami.. :( xpela next time kita jumpa lg..

iera_ayen said...

zura~amboi2...soh beli bas yer, ada x sampai sedozen lagi...saja jer kakak tu nak nyempit posing ngn mama dia..

bed~tu la kan...dh dekat tu tp nk wat camner, masa tu kelam kabut sgt...nnti nak plan pegi 3 ari ke...pueh ati...

ila~ooo...tmpt berak yer, baru ku tahu...tunggu panggilan hangit akan dtg...nk juga jumpa ko dik oiii