CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Friday, October 8, 2010

BaBy DhiA in AcTioNs

Lama tol mama x updates blog...maklumla bz sket baru 2 minggu masuk keje...byk sgt yg pending...kalo dpt upload pic pon x sempat nk edit apa2... biasalah kan, mama mmg suka bergambar tp kesuntukan masa tu yang buat blog hampir bersawang...

So ni si bam bam mama dah nak masuk 3 bulan...11/10/10 nanti. Nur Dhia Nadhirah baru2 ni demam sket so badan x baper nak bam bam dah...cian budak kecik ni, idung tersumbat. Kakak ngn abg pon demam gak tp Alhamdulillah dah makin sihat just selesema ngn batuk sket2 lagi..


Suka tol kalo babah agah dia...mcm ni lah reaksi Dhia.


Dhia plak wat kat babah...nk tiru apa org wat.


Cubaan kedua pon x menjadi jugak...hehehehe

Senyum kat mama je laa....


Bukan hisap jari tp penumbuk Dhia sendiri...penuh mulut tu


Tgk la rambut saya yg tercacak ni... tapi lembut tau, halus jer.... guna jari pon boleh!!



Siapa lagi comel...baby ke "Kapo"??


Garang tak muka saya??? Nak makan mama ni....asik amik pic org jer...





Tgk la mama...dah chubby kan??


Orang suka kata saya boy wpon mama saya selalu pakaikan saya baju kaler pink.... x suka tau, nnti saya geget...


Mata saya boolat...badan pon boolat...


Mama suka pic ni..., sbb dua2 x pandang kamera...hahahha


Senyum sket baby.... :)


Macam muka abg tak???


Saya sayang mama saya...mama pon sayang saya!!!

3 comments:

Lyana said...

ish.... mok baby dhia.... comel...rasenye lagi ikot muke kakak alia kot....

ILA HAFIZ said...

cam muka kakak dia ..tp bulat cam abg dia. :) comel

eLYies said...

cute je muka dhia buat cam gitu...hahahaha..

rambut terpacak tu..pakai gel ke?? hahahhaa