CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Sunday, February 13, 2011

Hobi, Minat & Masa ....

Mama sebenarnya minat sgt memasak ni...baking membaking nih tapi disebabkan kesuntukan masa buat hajat mama selalu terbantut jer...Nak dikatakan hobi tu kene selalu buat kan?? Tapi mama baru sekali dua buat lepas pi kelas baking aritu...buat suka2 jer tapi kalo ada org mintak tolong buat...Insyaallah boleh jer... Kat bawah semua ni dlm pala otak mama ...terliur sgt nak buat ...nak makan... nak nak cheese cake yg umphhhhhhh....tp kalo mama makan byk alamatnya mcm dipam pam lagi ler badan nih...huhuuu...ingat nak buat esok sbb cuti kan...tgklah menjadi ke tidak yer...kalo mama buat nnti mama kongsi kat sini..kalo menjadi la..kalo tak jadi, malu la nak citer...kahhhh apsal laaaa aku tingin sgt cheese cake nih...tp tak suka yg muak sgt...so kalo buat sendiri mama akan adjustnye laa... yg nih dah berjaya buat....sonok sgt buat wpon penat gak yer...
portugese egg tart...pebret nih., selalu beli tp skang dh tahu nak buat camner...kelas aritu ada ajar cuma no time nak try lagik... muffin pon syok jugak kan...alia & adam suka nih tapi kdg2 jer...time beli ker org bagi ker pulun mcm x penah jumpa tp kalo mama buat...setakat merasa jer...nyampah nak buat... marble cake pon best gak...nnti nak try buat.. sedap nyer tgk muffin nih.... dpt sepotong cheese cake nih mesti muak nyer...hmmm



3 comments:

Cik Deby said...

sangat suke Portuguese tart! dulu2 the tart shop masih wujud lg, slalu pas skolah g beli pineapple Portuguese tart

iera_ayen said...

tak sangka lak pebret u jugak yer...sedap kan?

Nora Shahaira said...

tq mama sudi singgah blog akak nora..

akak nora pun selalu baking..tapi tak de gi blaja..sendirian saja..

nanti dah ada resepi menjadi link kat akak nora ya..

follow u