CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Thursday, August 13, 2009

NaK jUmpA kOrAnG !!!!

Salam semua...

Seperti yg sedia maklum, Ira ada bgtau yg Ira nk join besday party Izz kat Tasik TTwangsa tu... sebab ikut asben & MIL pegi konvo kat UKM .Insyaallah nak jumpa kawan2 kat sana... Tapi dlm masa yg sama Ira riso nak ikut sbb penyakit yg semakin merebak ni... kalo ikut mak abah Ira, tak berapa nak bagi pegi dengan bawak anak2 sekali...maklumlah anak2 Ira pon baru jer sihat.

Apa2 pon... Ira akan sms kawan2 yg Ira ada no hp dlm simpanan... Insyaallah kalo memang sampai sana, Ira akan join the party..... korang semua nak jumpa mak budak ni tak?? 3-4 tahun kenal di alam virtual tp x penah bersua pon...

Aduiiii.... kat Kedah pon dah byk kes tu, ada baby yg meninggal baru2 ni...wat Ira takut sgt2. Nape la x dak vaksin @ ubat lagi yer??? Fikir-fikirkan...

7 comments:

el said...

tu la pasai
aku pun seriau gak ni
tmbh anak2 kita yg msih kecil tu kan
tpi aku pergi jugak
xdelah nak merayau mn2 pun
kalo pi tmpt sesak2 taklah kot
cam aku pi konvo adek ipo aku tu
mil aku ngan laki aku je yg pi
aku ngan anak2 dok kat otel jerk

nak berjalan tu xdelah sgt
tulah harap2 xde pape lah

nak kena beli mask

fazilzura said...

wah kak ira nak dtg KL ler..
rs2 x dpt ler jmp daku , daku rs2 ada hal ..
tp tgk ler cmner nnt yekk ..

*** itu ler salah 1 perkara daku x leh nk join.. open air now days bahaya

iera_ayen said...

el- aku btoi2 riso giler, kat Kedah ada kes baby 10bln meninggal. Anak2 aku plak baru jer sihat,...

zura - nak gak jumpa kamu tp daku sdri x pasti nak ikut pegi ke tak tp mmg cansellor UKM sendiri pon x bg bawak anak2 n ibu ngandung pon x leh masuk...dia galakkan dlm dewan tu pakai mask...heheheh..hodoss la

FaizAmYAirieL said...

bukan befdey izz je erk..befdey airiel dan airel skali..kahhhhh

ai said...

Auk pon mmg risau..mintak2 la dijuahkan..

Dtg le alia...aku nk laga tetek ngan kau ni! :P

MUMMY ILA said...

harharhar..sian airels.. izz gak dpt nama. xpe.. celebrate semua. jangan lupa bawak hadiah 3 org ye. hehehee

Fiza Nordin said...

ila,
ko dok pesan pasal hadiah, terus ira tak mai. hahahaaaa eh, awat hang tak mai?aku beria dah ingat hang nak mai...

pasai kek tu, buleh kot order pakai pos.hantaq pakai pos laju le...letak stiker fragile ok kot...22hb aku nak hantaq kek lapis asam manis p trengganu tau...