CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Thursday, February 25, 2010

CeRiTa CeRiTi

Dah lama betoi mama x update kat sini tp mama tetap n selalu jenguk blog kengkawan. Cuma ada yg sempat tinggal komen, ada yg sekadar baca...apa2 pon, mama x pnh lupa pada kengkawan semua.

Mama sbnrnya x baper sihat, maklumlah awal2 peknen aritu MS gak le...tp Alhamdulillah x lama. Skg mama dah 4 bln lebih pon, rasa kejap jer masa berlalu... pewot pon dh bolat, muka pon dh tembam, idung pon dh kembang...hahaha!!!

Hero n heroin mama Alhamdulillah, dua2 sihat walafiat...kakak dah makin dpt sesuaikan diri ngn sekolah, adik lak dh boleh berdikari sorang2 wpon kekadang asik tnya kakak dia.... Dua2 dh dh tahu dlm pewot mama ada baby..., bila tnya jer nak baby apa...dua2 nak gegel...adik tu tahu la, x mo ada saingan...kakak lak sbb nak ikat tocang kat baby mcm kakak, nak pakaikan lipstik kat baby...adoiiii, nk gelak mama dgn kamoo dua nih. ..

Adam @ Zikry...mmg bahasakn diri dia ADIK so dlm pewot mama nih x boleh panggil adik.. dia akn ingat org ckp psl dia...so mama n babah sebut BABY jer... dr panggilan tu pon mesti org dh dpt agak yg Zikry ni manja. Memang x leh dakwa dakwi lg.. dia mmg manja terutamanya ngn mama, org ckp sbb dia fully BF agk lama...lagi lah hubungan tu erat...hmmmm... So ada sket pic mama n family...latest punyer!














3 comments:

eLYies said...

dah beso dah alia ngan adam....mama dia pun perut makin membesar ngan jayanya..hehehhee

saveme_zero said...

NMPK ADAM BESAR DR KAKAK DIA. AKU TGK KO XDE LA TEMBAM PUN..MAINTAIN JE..EKEEKEK..PERUT KO TU YG BESAR DAH HAHH.

iera_ayen said...

yies & sue ~ perut aku mmg cepat besar...sungguh!!! masa aku peknen 3 bln aritu dh nmpk tau...aku dh x leh pakai suar biasa...huhuuu