CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Saturday, May 15, 2010

DiriKu kiNi...


Lama betoi aku x update kat cini...bukannya aku x sihat ke apa ke,just anak2 je la jap selsema, jap batuk jap demam.... tp memandangkan yg due aku pon x baper lama lagi dan keje aku lak manage account company...so faham2 je laa, aku kene setelkan dulu yg mana boleh b4 aku cuti 2 bulan nnti.

Aku dok belek2 aku punyer pregnancy ticker...x sangka dh masuk 3rd semester, counting days lak lagi 70 ari jer...dup dap dup dap plak aku rasa..hmmm, mcm mana la agknya time nak banak nnti... so far aku peknen kali ni Alhamdulillah, sihat...x der yg risiko pape. Kalo dulu...diabetes la, kurang drh la, drh tinggi la, over due la....(kali ni harap x over due dah)....ngam2 ikut due pon x per...Aku pon baru jer tau gender baby, so kene la amik satu hari kuarkan baju2 baby kakak yg tersimpan 5 tahun lamanya...5 tahun?? kejap nyer kakak dh besar...mesti nnti aku tersenyum balik bila tgk baju kakak masa baby..nak2 bgtau kakak, ni ler baju masa kakak baby dulu...dia sure suka punyer... Zikry lak...makin ari makin manja, kdg termarah jugak aku kat dia...geram la jugak kan. Sensitif bukan main hero sorng ni...tapi dgn kakak selalu gaduh...tu yg kdg2 aku terjerit2 marah, bukannya sbb nk dpt baby ke apa ker....kdg2 luar kawalan gak kan?? Sabar mcm mana pon...tipulah kalo x marah...bising2 mulut tu...

Pic kat bawah ni aku amik kat baby center...saja jer nak sumbat kat entry kali ni...nnti aku update lagi yer...!!! Sayang kowang semua...yg sudi membaca posting aku ini....(ada ker??)



3 comments:

mamashasha said...

lama tak dengar citer kak ira, tau-tau dah menghitung hari nk bersalin

fazilzura said...

salam kak..

aaduyaii , awat beso beno font nye tu

irma said...

insyaAllah...smoga selamat smuanya...