CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Thursday, June 3, 2010

LanGkaWi~ pARt 1

Dah berkurun baru nak update blog ni..actually upload pic dh lama gak tapi x sempat nak posting...lately byk keje nak kene habiskan, nak nak daku skang tgh counting days jer...hmmm, so ada la sket pic utk 1st entry nih...

Cantek tak?? Pantai depan chalet kami... bila dah ada depan pantai , x mo lak deme ni mandi puas2...tp aku pon x suka laa..sbb panas sgt kat sana...air laut pon suam2, x syok laaa


Haaaa...tgk perot daku tu!!! Dah macam nak meletop sgt kan?? Masa ni daku dah 28 weeks.. mmg dah x larat nak angkat kaki sbnrnya, tp pueh hati sbb dpt bawa anak2 bercuti...


Muka heroku yg dah penat...baru nak tido, dh bangun. Dekat chalet asyik nak men jer ngn kakak...ntah kul baper tido pn x tau!!!


Dekat Langkawi Mall...belakang tu ada mcm air terjun... tp x nmpk la pulak...

Amboi kakak ni...bab posing, serah kat dia la... babah selalu kata,"agaknya mama dia dulu pon camni kot??" hahaha..tepat sekali, mak aku ckp mcm tu gak...

Nmpk sket jer view blkg tu...tp sbnrnya cantek jugak...

Kakak yg snap pic ni...alahai mama dah kuyu time ni...

Kakak tgh tunggu makanan..

Nasi lemak superb...kalo pi Langkawi jer, mmg babah terjah sini...nasi lemak dia siap ada rendang ayam ...telur, ayam goreng, sambal, ikan bilis.... yg sedap tu rendang...fuhh...aku siap bungkus lagi bawa balik..

Kakak suka tembikai jus...sekali tgk mcm muka babah pon ada yer...

Adik wajib dgn teh ais mama...kadang2 x sempat mama nak minum...dia yg pulun...

p/s: will continue dgn part 2 yer...skang daku bz sket...

3 comments:

Mama Herda said...

dapnyeeee nasi lemak tuuuu..ape nm tmpt nyeee jual tu kak..kt lagkawi kang mn tau g leh terjah..

ILA HAFIZ said...

sihatnye perut mama ni.. nampak cam baby boy jek..pandai2 je aku. best tol selalu g langkawi. hehe:)

ppb_ppkp said...

woweeeeee.nasi lemak..my peberet..
area mana tu???? seronoknya tgk.happy family..bila due?