CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Tuesday, November 23, 2010

aIDIl AdHA 2010

Aidil Adha dah berlalu tapi mama baru nak update blog nih...ntah ler kebelakangan ni moody sket...nak2 la keje byk nak close account kan hujung tahun...huhuuu. Apa2 pon itu adalah tanggungjawab so kene komited pada keje dulu baru leh apdet blog dgn senang hati...yehaaaa

Dhia dah 4 bulan pon...cepatkan??



Mama yg masih berusaha menurunkan berat badan...tembam...x sukeeee



Nampak perut baby lak...malu laaaa


Baby Dhia dgn tok wan @ baby sitter (abah aku...)


Puting tu sebenarnya umpan x kasi dia isap jari jer...bukan hisap sgt pon...gatal gusi agaknya nk tumbuh gigi kot??



Mama yg suka sengih...baby plak dok belek jari...



Sengih lagi dan lagi.....

Kakak x berapa sihat sebenarnya...tp nak gak posing...



Amboi garangnyer budak ni tgk mama....??

Babah tgh sembang dgn baby...tu yg asik tgk je tu


Kakak ala2 puteri kayangan...hehehe...suka benda atas pala tu...gedik2
Tgh hero mama sorang nih...selalu dia lawan kakak posing2...kali ni x mo plak bergambar...dpt snap satu jer...hehehehe








4 comments:

ILA HAFIZ said...

beso ye si adik..kalah kakak.. :) semua muka sepesen je. cute ;)

A.I said...

comel la kau berisi gitu alia. aku suka (^_^) sama comel ngan anak2 kau. hehe

eLYies said...

kejap je kan dhia dah 4 bln..tak lama lagi dah merangkak..

muka sepesen..awat abang takmo bergambar..

amboi kakak siap bermake up..hehehhe

iera_ayen said...

ila~kakak dah makin usut sekarang ni...asal baru nak lalu makan dah demam...huhuu

ai~aku x mo la brisi camni...x syok lagipon verat x ideal...kene turunkan sket...hmmmm

yies~ a ah, dh 4 bulan pon si debab mama ni...makeup tu mama yg gatai2 boh...kahhh