CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Tuesday, January 11, 2011

My Cutie Mutie~NuR dHia naDHirAh

Lamanya mama x update blog...dah bersawang pon..bukan apa, mmg bz x yah cakap la nak2 hujung tahun dengan awal tahun nih sbb mama kerja bidang camnih so...focus focus (cheeehhh)...nnti x balance account...kahhh. Lgpon aritu mama update la blog sekali mama tertekan apa ntah ...abih semua background hilang...gabra sebentar... nasib x save ke hape ke...so tutup bukak balik, Alhamdulillah masih selamat...(x pandai sebenarmy nk menghias blog...salah klik abih semua...)

Mama just nak kongsi citer pasal anak bongsu buchuk debab mama nih... pejam celik pejam celik dah pon 6 bulan...cepat je masa berlalu. Kakak pon dah masuk PASTI sessi pagi utk 6 tahun...so baby Dhia tinggal dgn abg je kat umah...abg tu suka nyakat sbb tu Dhia suka gelak kekek kalo abg dok agah2.

So far mama still bf secara eksklusif dan mengharap sgt dpt menyusukan spt kakak n abang-2thn lebih. Alhamdulillah, kesihatan baby pon baik... baby pon baru jer mula makan bubur nasi...x baper pandai lagi asik sembur2 jer...tp suka sgt tgk muka dia bila dpt sudu...x sabar2 mcm nak telan ngn sudu sekali..

So mama stop dulu kat sini...ada sikit picture baby yg mama letak kat sini. Yg mana ada FB maybe dah penah tgk pic2 di bawah... Nnti mama kene rajin menghapdet blog supaya x der sawang lagi...mama kene continue keje...salam sayang buat semua


saya suka bila mama pakaikan tudung...mama?? x pakai tudung...kene cover sket!!

tembam tak saya?? bangun awal time mama siap nak p keje


suka sgt kalo Dhia senyum camni...rasa lega dr sebarang masalah

rambut tu mmg mcm tu tapi lembut sgt2...ntah nape tercacak...sbb tu ramai ingat Dhia baby boy...






4 comments:

eLYies said...

debabnyaaaaaa..syok tu kalo di gomoi2

lyla ewa said...

geramnyerrrrr
pasal rambut tu plak, xpe nt dah panjang xde le tercacak lg... =)

fazilzura said...

aduyai , tembam nye dia...

iera_ayen said...

YIES~MMG AKU SUKA GOMOL2...NAK2 SUKA GELAK KEKEK....LAGI AKU BUAT.

ZURA~ALHAMDULILLAH TEMBAM DAN SIHAT..KHASIAT SUSU IBU...