CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Thursday, May 19, 2011

Selamat Hari Lahir Ke 6 thn..Nur Alia Insyirah


As salam semua...Salam Jumaat. Entry mama hari ni just nak wish Selamat Hari Lahir buat puteri sulung mama ...hari ni 20.05.2011... genap umur kakak 6 tahun...kejap nyer masa berlalu... pejam celik pejam celik kakak dah nak sekolah tahun 1 pon... Mama doakan agar kakak menjadi anak yg solehah, di dunia dan akhirat... menjadi ketua keluarga yg boleh memikul tanggungjawab menjaga adik2.. dan yang penting berjaya dalam apa jua yg kakak ceburi... Insyaallah...


Mama sedaya upaya buat sendiri kek besday utk kakak...mendeco kek smpailah 2 pagi semata2 nak tgk kakak happy dan memenuhi permintaan kakak supaya mama buatkan sendiri kek.... Alhamdulillah, 1st trial yg bolehhhhhhhhhhhla.... (ketar tangan nak ratakan icing ... sememeh jer upanye.. hope rasa ok laa yer..). Nanti mama upload la pic tak seberapa tu...


Now...,Mama nak kongsi dgn kawan2...pic kakak masa umur 2 tahun dan pic kakak sekarang...
Umur kakak 2 tahun
Umur kakak 5 tahun ++

Umur kakak 5 tahun ++


6 comments:

irma said...

happy birthday kakak....skrg kakak dah besar nmpk sebijik muka bapaknya hehe

iera_ayen said...

muka bapaknye ker??? bukan muka akk ker?? hahahaha...jeles nih.....

el said...

mn keknye..hehehe
hepi bufday kakak
smoga jd anak yg solehah terbaik tuk keluarga nti k

ieda said...

happy besday kakak..nak tgk kek nya

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

~~epi besday to Nur Alia Insyirah~~

ida khairani said...

Happy Birthday, Kak Long. Sejuk la mata memandang muka kak long ni.

Vitamin berkualiti untuk anak tersayang