CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Saturday, March 14, 2009

BeRcUti dI KeLaNtaN dARuL nAIm


Dua-dua pic ni masa on de way nak pi K'tan.... bukan main panas lagi cuaca masa ni, ngamuk dua2 anak aku dlm keta.

Tgklah tu... babah dia main bubble ngalahkan anak. Sebenarnya sonok kat sini, Pantai Cahaya Bulan sbb angin sejuk jer... yg hero aku tu x pandai tiup.. nasib bek angin kuat, so memang berbuih dgn sendirinya di udara..


Zikry... x biasa pijak pasir pantai, sekali dpt pijak dia kaku jer kat situ... sonok sbb kaki tenggelam dlm pasir. Nak tergelak tgk dia berjalan terjengket-jengket, nak balancekan badan...hehehe.


Heroin aku ni plak... mentang2 mai K'tan, nak pakai tudung plak. Nasib bek la ada tudung dia sesat dlm keta, kalo tak jenuh aku nak pi beli plak.


Zikry dipujuk oleh babah supaya main pasir..., mula2 nak turun pon x mo. Asik berdukung je... tgk kakak dah lari sana sini, baru ler teringin gak...


Senyum sampai terpejam mata... apalaaa anak mama ni!!!


Kalo kita suruh senyum... bkn men lagi hero aku ni control macho. Ssh betoiii nak agah bg dia senyum kalo nak amik pic dia... geram nyerrr.


Tgk kakak ni... mcm2 gaya ada.


" Adik... tgk mama kat sana tu. Cepat senyum, mama nak amik gambar adik ni"


Akhirnya dpt juga mama snap pic adik tersenyum..., mcm tu la syg mama!!


" Kakak...tunggu la adik. Nak ikut jugak!!!"


Moga cintaku & cintamu berbunga sepanjang masa...


"Babah...pandai tak kakak main ni!!"


6 comments:

fazilzura said...

wahh sonok nye bercutike ktan.. daku dh lama x g terjah and soping ke sanun/.. hhuuhuh sue akhir thn, lepas raya baru leh g.. oo now sana panas ke? ke 1 bumi dh panas.. KL pun mlm2 rs cm hangat semacamm jek

mama alia adam said...

betoii zura.. mak aiih punye panas, x penah lagi anak2 aku tanggal baju dlm keta...skng agaknya mmg musim panas & kering la... sebab tu anak2 jap2 demam, jap2 batuk, selsema

ppb_ppkp said...

amboi..jalan2 ek..seronoknya..pekena nasi kerabu dak..

iera_ayen said...

kita x mkn nasi kerabu.. nasi dagang ok ler tp abg kita mmg pebret dia sbb dia mmg org pantai timur.

x pnh lagi den wat nasi dagang tu... tp bila mil den wat, mesti sama2 blajar... nnti ler den wat bila dah betoi2 score A..hehehehe

*HeRdA* said...

amboi jalan2 yer..bestnyeee..nun ke kelate muuuu..

eLYies said...

pi pantai cahaya bulan??? yies yg org kelantan pun tak pernah pi sane..hahahhaa...