CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Saturday, December 6, 2008

CuTi2 BeRSamA fAmiLy di LaNGkaWi ...

Last week, 24 - 26hb November 2008... aku, kakak n abg aku bawa mak abh kami pi Langkawi. Dah lama benar rasanya kami x dpt berkumpul sama2 selain di hari raya... itupon kadang2 kakak aku beraya di Ipoh n abg aku plak beraya di Terengganu, so lepas raya aritu kami plan la nak wat family gathering n tour ke Langkawi... so Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar...cuma time tu hujan, so x dpt nak bagi anak2 main kat pantai...takut pon ader kan...so bg mandi kat kolam dekat apartment pon kira oraitla...

Mama..., Adam ngn babah sama tak?? encem tak kami berdua??

Teddy bear kakak mesti tak tinggal punya... siap leh parking tengah2 tuuuu

Kat Taman Buaya nih... tgk la, konon buaya tu (pakai sarung tgn lagikk) nak bawak...hehehehe

Adik yg tak reti dok diam, tak mo dukung dah...nak jalan sendiri pastu bukan bg org pegang tgn dia, susah betoii nak ngejar... kuwus la mama nmpknya...

Mana kakak?? Majuk plak x mo bergambar...so nmpk mcm baru ada anak kecik plak (pasan kejap)... agk2 mcm muda lagi ler tu...

Kakak posing dgn teddy bear dia...

2 comments:

kirana-ummikmal said...

amboiiii x kabo pun jenjalan ke langkawi......
asik g jenjalan jek skrg ni ek...kayo..kayo....

Rafizah Nordin said...

ish besh le g langkawi.akak ni planning je lebih,bile sampai ase memanjang tak ckup bajet huhuhu