CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Sunday, December 14, 2008

sALaM AiDiL aDhA ...

tgk la kakak ni... kalo mood ok, mcm ni ler dia posing sendiri dpn camera... bukan main lagi senget sana sini...hehehehe!!!


adik ni lak... x reti nak dok diam, nak2 dia tahu nak amik pic dia...cepat2 lari, nyorok....geram jer tau!!

kakak dengan baby @ adik baru dia ... dia sendiri letak nama Ziky...konon nama Zikry, tapi x pandai sebut 'r'...so dia panggil Zi...Ky... boleh la kakak oiii !!!!


kakak ngn mama... puteri mama ni dah besar yer. kejap jer masa berlalu.... tak sabar mama nak tgk kakak pegi sekolah.... mcm mana ler anak manja ni???


tgkla muka adik ni.... serius jer dia. Adik skang makin susut berat badan... baru jer baik demam, kurang makan lak tu harap susu bdn mama jer...sian adik.




aku dan suami tersayang... 2 ari lepas ulgtahun perkahwinan kita yg ke 5...moga cinta n kasih syg abg pd ira x pernah pudar...dan semoga jodoh kita kekal bahagia di samping anak2 tersayang hingga ke hujung nyawa, Insyaallah....





2 comments:

Mummy ILa said...

sweet family :).

nizajeff said...

wah...kakak dpt anak ptung ye..ekekek...