CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Sunday, May 24, 2009

Award & Tag dr Kir...TQ so MuCh!!


Award dari Kir...tq so much!!!

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

1 Kir...adik yg aku kenal di Mcom, sejak zmn peknen sampailah nak jadi mak dua anak

2 Suka layan aku borak...chit chat mlm2 ari, dulu la...skang bz ngn hero2 dia...

3 Seorang yg romantik , jiwang mcm aku jugak...hehehehe

4 Seorg yg yg tabah, periang walo kekadang ada juga masalah dlm umhtangga...

5 Syok sgt ...bila dpt jumpa, rasa riuh sekampung, leh satu kepala... hope sampai bila2 la yer...


Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

1 anak ke3 dari 4 adik beradik, amat manja dgn mak n abah

2 seorang yg susah utk jatuh hati apatah lagi bercinta...tetapi hanya 'abang' yg dpt membuka pintu hati aku dan sabar menunggu hinggalah ke alam umh tangga.

3 agak jiwang n romantik...mudah tersentuh hati n merajuk terutamanya dgn abang.. betul dak sayang?? bek jawab lekas!!!

4 terlalu cerewet ttg penampilan abang, kalo rambut panjang jer...aku akan tegur. Tak suka tgk serabai...mcm x der bini lak..hahahaha...


5 nak jumpa kawan2 semua yg tak pernah jumpa, kenal dh lama kat alam maya ni tp baru beberapa jer yg dpt jumpa..


6 walo perkara yg remeh temeh, aku akan pastikan aku setelkn semuanya pada hari itu juga sbb x suka bawa problem berhari2...walopon dianggap remeh bagi aku tetap BESAR..


7 rindu pada zaman sekolah dulu terutamanya zmn universiti...di mana berjauhan dgn keluarga n totally kene berdikari tnpa mengharap bantuan sapa2 ye....

8 suka pada ketenangan, bercuti di tepi pantai setiap bulan pon x per...

9 bukan la kaki soping...apa pon brg utk diri sendiri, aku tetap minta pdpt abang...sama ada sesuai atau tak...

10 suka menulis, mengarang puisi mahupon cerpen tapi skng bz dgn keje ... kalo ada free time pon nk ngadap PC just apdet blog, check emel n apa lagi chat ler...hehehe

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

1 ELLY - kwn Mcom pertama yg aku jumpa. Sorang yg happy go lucky, leh satu kepala dgn aku...nama ank kami ada persamaan ....ZIKRY.

2 ILA - suka melayan aku bersembg...juga kenalan kepada member baik aku , Ayang Zarina. Mummy Izz yg rajin n aktif koke n bowling....bagusss

3 AIZAH - juga happy go lucky, jadi idola aku dlm nak mendidik anak2 aku...romantik dgn abg Kaman buat aku jeles...

4 HERDA - peramah, rajin memasak n kuat semangat... mcm aku juga, susah nk berenggang dgn anak2 sbb lama menjaga kat umah b4 start keje semula.t

5 TEHA - adik chumell yg jauh di Riyadh, selalu gak bertukar cerita n suka layan aku borak... .

6 AYANG ZARINA - kwn bek aku @ sedara sendiri, kenal sejak zmn U lagi n still keep in touch smpai skang...

7 EDA - juga happy go lucky...jauh di Melbourne tp dekat di ati..

8 ANNE - mama 2 hero yg aku kenal seangkatan dgn Kir... b4 dia banak Alex lagi..

9 ALYN - panten baru yg baru jadi kwn tapi dh macam kenal lama...besttt

10 K. FIZA - kakak yg best ...rajin memasak n aku suka tnya pasal masakan dgn kak fiza..suka tgk mcm2 resepi di blog dia

sila buat tugasan anda ASAP!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

♥ Eda ♥ said...

tenkiyussssss..tapi aku dah penah tepek sebelum ni..huhu..nway appreciate it!tqsm muahhhhhh

Ayang Zarina Anuar said...

sungguh terharunya.. thanks mun. sayang ko..

MUMMY ILA said...

akakkkk...sudah siap!

hehehe terima kasih memuji aku.. hehe