CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Monday, June 1, 2009

LoVeLy GifT fRoM mY LoVelY HuBbY

Hepi Besday to me... Semua kawan2 tnya, asben bg adiah apa??? So aku kongsi ngn kengkawan kat sini... Last week, abg bawa aku & anak2 bercuti di Langkawi, tmpt pebret aku...walo 100 kali tnya nak bercuti mana,... jwpn aku tetap Langkawi. Abg tanya gak nak adiah apa?... tp aku mmg jenis x reti nk demand apa2... tp biarlah hadiah yg babah nk bagi tu bukan utk aku jer rasa tp anak2 aku pon dpt sama...so abg plan dr besday Alia, celebrate sekali besday aku berehat di tempat pebret kami...MUTIARA BURAU BAY BEACH RESORT a.k.a honeymoon place kami 5thn yg lalu.

Kat langkawi ni, mmg first choice kami kat sini la...cuma bajet kena lebih sket so kalo saja2 kami dtg sini... area Pantai Cenang pon dah ok cuma kat situ crowded sket laa.. so korang leh layan pic sekitar resort ni...memang privacy & relax sgt... abg amik chalet pon sea view...apa lagi, syok bangatttttt!!!!




Nampak tak laut tu??? Memang syok je dengar bunyi ombak menghempas pantai...chewahhhh!!





Suasana dalam chalet kami... BJ & bear Alia x tinggal yer...wajib bawa.



Ada gak swimming pool kat resort ni... tp x ramai yg mandi pon. Best lagi mandi kat laut....




1 comments:

ai said...

EPPI BESTDAY ALIA!!!!!

Wahhhhhhh..sonoknya laki kau bawak gi bercoti! Aku penah gak duk kt Mutiara ni. Mmg best sangat! hai..bertuahnye badan. Laki bawak gi jenjalan..

~semoga kau akan terus kekal bahagia & dimurahkan rezeki~