CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Thursday, April 23, 2009

**WALLPAPER KESAYANGANKU** tag dr adikku Ila

Mula2 dpt tag ni.., aku dah meraban, camner nak wat erk?? Dulu pnh wat tp ingt2 lupa ... hehehe. Naseb bek adik cygku Sya o9 mlm Jumaat (mlm Jumaat tu..kami berdua o9, jgn x tau .. kan sya??) Atas usaha gigih Sya ajor aku...akhirnya dptlah wat tag Ila ni...tima kaseh Ila syg oiii ingat jugak kat akk erk!!! Dan ucapan jutaan tima kaseh wat Sya yg ajor akk mu satu persatu ...i lab u sooo much!!!


Dlm dok borak2 ngn Sya...dia tanya aku kat mana? Aku kata kt kat CC...so idea bernas dari Sya, "kak Ira , ko wat ler semua wallpaper pc yg ada kat kedai ko...makaiiiihh, jenuh aku nk siapkan. Kena tunggu sorang2 abis guna pc la mcm tu... kang terkojut lak Ila tgk tag dia kau jwb dgn pjg lebonya...hahaha!!! So aku pon baca la soklan Ila berkali2...dia kata "yg anda tengah gune"... so ada 3 pc ler yg aku guna sokmo, dulu ada laptop so 4 ler semuanya tp bukan rezeki aku... ilang diambil org kat cc aku, saper pon x sedar benda alah tu diambil org...x pe lah nak wat camner. Byk sgt dokumen2, folder2 aku ngn ayen dlm tu... sedih sgt2, ya amattt. Malas la nak ckp lagi...


So Ila... ko layanzzz la homework ko yg akk dah wat yer!!!!


1 ) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang..jgn tipu2 ek..
Yang ni ler wallpaper aku di ofis... ari2 aku bukak nmpk ler muka hubby cygku n anak2 mama yg rindu sgt2.

2) Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..

Mestilah sbb aku dpt tatap muka2 org tersayang, buat aku makin rindu & semangat utk bekerja kat sini wpon kekadang tensen ya amat .. tp sejuk bila tengak wallpaper ni. Pic tu masa last year raya, amik kat studio... sedondon ler katakan. Hehehehe...




1)Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang..jgn tipu2 ek..


Ini wallpaper desktop kat CC aku... 'main' PC kat kaunter. Penuh kan kat desktop tuuu??, mcm2 folder ada (mcm astro lak), maklumlah bisnes kan. Aku kekadang pakai ler PC ni sbb byk gak folder aku kat sini sbb PC ni sebenarnya aku pakai kt umah, tp sejak dah bisnes ni... masa byk kat CC so bawak je lah ke sini n letak kat kaunter... so Ayen ler yg pakai. Byk folder2 yg private, so kena berhati2 nnti ada yg ciplak ke apa ke....


2)Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..

suka sgt2 sbb ini pic aku n family terchenta .., berpakaian sedondon baju biru. Dan aku letak sbg wallpaper supaya Ayen tgk n ingat pada kami selalu... dlm masa yg sama memberi semangat pada dia utk majukan lagi bisnes n usaha lebih kuat wpon sebenarnya penat sgt2.


1)Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang..jgn tipu2 ek..

Ini wallpaper desktop kat CC jugak. PC kedua yg hanya admin @ staf boleh guna... Dan bila balik keje n seharian kat CC, PC ni ler yg aku guna...dok borak2 YM, apdet blog, mcm2 ler keje aku. Lama2 rabun mata aku, asik ngadap PC jer ari2...



2)Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..

I like so much this photo coz rasa mcm lomantik kapel lak bak kata Ely pingu... Sya lak kata pic aku jelita (makaiiiihhh...kembang jubo aku, psssttt Zah, amik wording ko pinjam jap yer ...).Apa2 pon aku rasa mcm aku posing manja2 gitu (pasan la plak)...so nmpk ler mcm muda sket wpon dh tue sbnrnya...hehehehe.

2 comments:

ayuZack said...

hamboiiii ira... tu dia.. sekali 3 pc tu.. sib bek x satu cc... hahahaha.. tapi sume mesti gambo family kan...sukeee....

iera_ayen said...

yup ayu... family adalah segalanya buat ira, hubby n anak2... rasa cukup bahagia setiap kali menatap wajah insan2 tersyg...