CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Wednesday, June 10, 2009

KaKaK puNyeR...

Nak tunjuk la koleksi anak sulung mama.... Barney, BJ & Baby Bob. Koleksi Tiger & Pooh pon ader...Teddy bear lagi..bear kecik2 lagi...Tgk la... baper byk dia ada. Penuh katil bersusun... sbb tu mama kata, nasib baik pegi mana2 dia tak angkut semua sekali, kalo x jenuh laaaa.




Yg tergantung tu...Alia panggil kakak. Nmpk tak ada dua baby...yg pink tu baby gurl. Yg Yellow tu .... dia panggil Ziky. Nama adik dia la... hehehehe.


BJ & Baby Bob

Koleksi Barney... itupon kalo jumpa , nak beli lagi tu. Adoii laaa!! X tau nak simpan kat mana dah...kena beli satu katil utk atur semua koleksi kakak jer...


5 comments:

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH besh nye kak .
tingat zaman daku bujg2 .. katil ku pun sure penuh dgn teddy bear ... huhuhu now sume dh masuk dlm beg plastik.. 3 beg beso lak tu .. simpannn ..
tungu ler daku dpt bby gurl .. sure daku kuor kan

saveme_zero said...

mak aii..byknyaaaaa.

ai said...

Banyaknyeeeeeeeee....

Anak2 aku ni pon main yg aku punye je Alia. Dulu abah aku rajin belikan aku anak2 patong. Smp skang pon elok je lagi. Mmg tak yah beli lain..main je aku punye sampai lobam! :P

MUMMY ILA said...

makoi banyaknye.....

FaizAmYAirieL said...

banyak giler koleksi bebear die..comey2 lak tu smuenye..anak pompuan gitula..tp sure die jage elok2 kan? airiel pon ade jgk koleksi bebear die..anak daku laki tp minat bebear jgk tau..banyak jgk binatang yg ade tp tu la name pon laki smue di campak2, die sayang mase nak tido jerk..tp mmg sebulan sekali kene suh mesin basuh gonyohkan, kalau x hitam jerk..