CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Monday, June 1, 2009

LaNgKaWi - paRt 1

Bertolak dari Kulim lbh kurang kul 9 a.m, nak tunggu anak2 aku bangun alamat lambat ler smpai Kuala Perlis... so aku ngn abg angkat jer depa yg tgh syok tidoq, sambung la dlm keta plak yer... So singgah kat R & R Gurun, beli breakfast apa yg patut & mandi kan anak2 aku b4 bergerak trus ke Kuala Perlis.


Anak teruna aku yg masih monyok muka tu... maklumlah syok2 lena, mama dah kejut soh bangun mandi...Love u so much sayang!!! Thanks a lot sbb bawa kami semua bercuti!!!!!...

Kami breakfast atas keta jer... ank2 aku makan mcm ni la utk breakfast...hehehehe.


"Adik pinjam BJ kakak yer..., mama x kasi bawa otomen adik!!!"

Buah hati mama... kakak & adik. Sayang kamu...

Adik & kakak yg syok tgk laut... sepanjang perjalanan dr Kuala Perlis ke Langkawi, x tido pon. Berebut2 nak berdiri tepi tingkap...nasib x gaduh2 dlm feri tu...


Tgkla babah ngn anak2 men pasir... syok je kan!!! Mama plak jd camerawomen..hehehehe


Kakak yg suka senyum... bawa pelampung utk adik tp adik takut lak nak mandi laut... jenuh babah kena dukung. Dia takut bila ombak dtg kat dia...

Adik dok usha kakak men pasir, rasa nak join gak tp dia takut ombak dtg kat dia... babah la kene dukung.





4 comments:

fazilzura said...

amboi amboi amboi.....(cm azwan ali plak)

padan le diammm jek akak aku nih .. rupe nye g cuti2 msia yekk..
sakan yek kak . huhuh lama x g langkwi .. (tuk thn ni ler)... heheh

saveme_zero said...

bila la aku nak g sana lg erkk

MUMMY ILA said...

bestnye jalan2 cari pasal.. i like!

FaizAmYAirieL said...

wah beshnye gi langkawi..salah satu pulau yg rase nak pegi skrg ni..tp x tau la bile kalenye..ehehee..tp mmg teringin bebeno..dah lame x jejak ke sane..last pegi mase umor 12 thn..skrg dah 26 thn..dah 14 thn..lame tu...sure meriah kat sane skrg kan? ehehe