CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Thursday, July 9, 2009

PicNiC... FaMiLy gaTheRinG

Beberapa minggu lepas, aku & family...abg n kakak aku jugak mak ayah aku together gether pegi berkelah a.k.a picnic kat Batu Feringgi. Syok oooo...bila ramai2 berkumpul meriah sgt...adik aku jer x dpt join sbb dia keje aritu... nak wat camner kan??

So ada la pic2 utk tatapan mata korang yer...


Hero aku yg asik2 masuk khemah jer...sbb dia takut bila ombak dtg kat dia. Kena lak time tu air baru nak pasang...

Abah aku ... ujung tu dah pueh ati setelah siap memasang khemah.. tadi dok challenge ngn abg aku saper siap dulu... hehehehe..

Dok borak apa la depa semua ni... dok cari kat mana letak ikan nak bakar kot. Nak tahu saper yg bakar ikan& seafood len... x len x bukan... asben aku laaaa.

Tgk tu...baju merah Liverpool tu... abe aku la yg rajin benar dok ngipas...sebelah tu BIL aku. Asben kakak aku yer...Abg Zan pon tolong2 jugak ...

Tgk apa tu adik!!!.... Ini la khemah kami!!! angin sempoi smpai Zikry pon tido jap dlm tu...

Encem la anak mama ni.... Muka aku yg sun burn & makin tembam...

Tu abg aku tgh dok siapkan khemah dia plak... lwn abah aku la tu...Aku dok ngusik " Bekas pengakap lwn bekas cikgu pengakap yg veteren...hehehehe"

Yg putih melepak tu la...satu2 nya kakak kesayangan aku. Itu asben dia...dok sakit ati sbb kamera digital depa x leh on...naseb aku selalu bawa dlm handbag aku...

Anak2 sedara aku n anak dara aku...dah jadi ikan duyung dah kakak oiii...

Apa adik nak wat ni... takut ombak sampai panjat batu...

Byk tak bekalan kami bawa... 3 biji keta tau pegi....


Abah aku dah setelkan khemahnya..dok ubah2 kedudukan dekat2 ngn khemah abg aku.. Last2 ombak pukul dua2 khemah tu...hehehehe..nasib bek x masuk dlm air laut tu.

Yg baju oren tu lak SIL aku...wife abg aku. Cantek tak?? Org T'ganu yer.... Mak aku lak dok nyorok dlm khemah kami sbb ingat nk baring tp x jadi sbb dok tgk cucu2 men laut..

Adik yg dari tadi penakut... dpt tgk jer dari jauh. Setakat pijak2 ngn men pasir ok laaa..


Ni semua ank sedara aku... Hafiz, Hakim, Hanis, Faiz & Nurin... syok men laut seharian.



5 comments:

el said...

syoknye piknik bw kemah sekali...

nasz said...

erm, suke picnic kat sungai, tak suke sgt kat laut. mandi laut nanti bdn melekit la... ekekeke

fazilzura said...

AKAK NI KAT NER NI ??

waaaa besh nyeee, daku suke aktiviti cmni .. mmg besh gilsss..

Bed said...

bestnye mandi laut....dah hampir 15 tahun tak pegi batu feringhi!!!

MUMMY ILA said...

bestnyeee...aku suka picnic2 ni..