CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Monday, July 20, 2009

GaTheRinG & KeNdUri pArT 1

Pertama sekali nk ucap thanx a lot kpd tuan rumah, Sya... menjemput kami ke kenduri sepupu dia. So dptlah gak aku jumpa Sya @ budak merah at last. Apa yg aku boleh ckp tntg Sya..., seorang yg very peramah, cute & sweet ..kecik je orgnya. Pandaila kata dia berisi...aku tgk comel gitu.


Aku jugak dpt jumpa Sya, Neena and 1st time jumpa Dayah...anak dia comel, semangat mcm anak Neena gak. Anak2 aku je kecik... mcm aku?? Tak la... aku ni keturunan tinggi lampai, tp anak2 aku kecik molek.... agaknya nti besar baru mcm aku kot...hehehehe. So ada la sket pic smpt laki aku snap.

Sya...syok dpt jumpa kamoo. Sampai aku kata.. nak bergambar dgn panten jap....silap lak!! Hehehe


Tgk la kakak dgn adik tu...syok tol bebas bergerak yer. Panas berpeluh pon x per...



Aku suka pic ni.. semua mcm senyum jer padahal berpeluh giler...mmg panas kering skang ni kan. Tapi control senyum lagi tu...



Ntah apa sya dok bebel tu.. aku pon cam ckp sesuatu....hehehehe.



So continue part 2 yer...



5 comments:

el said...

yelah berpeluh kita ms tu..dasat kan
tpi still meriah...
thanks a lot guys sbb dpt jpe lg..hehehe
ohhhh ada gak pic laki aku..kahhhh

Bed said...

get to gather di penang korang ye..

Dayah said...

kak ira..
dah jumpa blog ni..nanti saya add link kak ira okes..
mmg besla jumpa aritu..mmg hangat, berpeluh..nasib bwk tuala kecik utk anak..last2 dok lap peluh mak ni ha...

akan saya kenang makan nasi anak kak ira..saya ni jenis tak malu..bedal ja..saya mmg jenis makan byk sbb nyusu kan.. tapi dah Ely letak ciput..segan nak mintak..heheh

el said...

dayah nak kena sepak laju2 ni..
ari tu aku buh nasi kat die..tya cukup x? siap dia kata oklah tu cukup...

haaa ni plak dia kata aku letak ciput..ampeh...kahhhhh
lawak gilakkkk la ko dayah woiii

a'ah..aku pun...tuala arwen aku yg pakai lap muka aku yg berjujuran air peloh..kahhhhhhhh

ai said...

Sonoknyeeeeeeee wei!!! Bila aku nk dpt jumpa akowang lak ni??