CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Snag a button

Sila letakkan URL anda supaya mama boleh terjah...

Tuesday, July 21, 2009

gaTheRinG & kEndUri PaRt 2

Continue lagi... yg ni aku copy paste dr blog El. Jgn marah yer El.., aku dh minta izin ko dr bergambar lagi....hehehehe.


Suker tol dgn pic ni, control senyum je semua...aku bujang yer, lonely lagi...yg len pakat2 riba anak. Hehehe...

OD : Ayen, ko tau tak nasi dalca aku pekena aritu ngn Ely...sedap nak mampossss.
Ayen: Kat mana tu? Apsal tak ajak aku sekali!!!
OD : Nanti kita plan len kali yer...
Ayen: Orait...set.


Ala buchuk mama ni... apsal masam je muka tu? Aunty Ely candid pic adik yer... Kecik kan anak aku ni??


Muka aku yg serius sbb tgh marah kakak...nmpk bungkusan gula2 smpai x mo makan nasi lak. Geram aku...nasib Dayah lapar, leh dia tambah nasi tu.


Nampak perot buncit asben aku tu... ni time nak balik dah. Apsal aku senyum hah?? Tgk apa pon aku x ingat dah...



So tuan rumah, adikku Sya...thank you so much. Hope to see u again!!


2 comments:

ai said...

Uik...syapak???!!

Sonoknya jumpa kowanggggggggg!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

saveme_zero said...

sonoknya koranggg